BUS SE HTIO MIMOIĆI S GRTALICOM, PROKLIZAO JE I ZABIO SE U KUĆU

97

Jutros oko 7 sati, u Đakovu, u Pavićevoj ulici, kod skretanja za Mihanovićevu, sudarili su se autobus koji je prevozio Hrvatsku vojsku i kamion-posipač soli.

Bus pun vojske nakon sudara s kamionom skliznuo je s ceste prekrivene novim slojem snijega i udario u kuću koja se nalazi nasuprot skretanju za Mihanovićevu, dok je kamion iz Univerzalove zimske službe završio u Mihanovićevoj, javlja Glas Slavonije.

– Bilo je između 7 i 8 sati. Autobus se vozio po Pavićevoj ulici iz smjera Vinkovaca, te je na cesti naišao na grtalicu gradske čistoće. Pokušali su se mimoići, no kako je cesta još bila neočišćena, s oko 5 cm snijega, autobus je proklizao i pogodio zid privatne kuće – kazao je čitatelj 24sata.

Autobus je udario u ćošak kuće, a naletio je i na dva automobila parkirana ispred. Kretao se iz smjera Vinkovaca, a kamion u kojem su bila dva djelatnika komunalnog poduzeća Univerzal išao je u suprotnom smjeru. Na kamionu su također nastala oštećenja.

Policije je dojavu o nesreći policija je dobila u 7,29 sati. Povrijeđenih nije bilo, pa nije bilo potrebe za Hitnom pomoći. Vojska je odmah prevezena dalje.

hayat.ba