POTRESNA PORUKA NAKON POGIBIJE MAJKE, NJENE BEBE I NANE

192

Na magistralnom putu M-17 Hadžići – Pazarić, u mjestu Zovik, nedaleko od Sarajeva, jučer se dogodila stravična saobraćajna nesreće u kojoj su učestvovali kamion i putničko vozilo, a tri osobe su izgubile život.

Do nesreće je došlo kada se putnički automobil u kojem su se nalazile stradale osobe direktno sudario s kamionom. Prema riječima portparola MUP-a KS, vozaču kamiona je također ukazana ljekarska pomoć nakon nesreće.

U nesreći su stradale majka, njen sin i nana dječaka, riječ je o A.D., E.D. i S.S. Da tuga bude još veća, stradali dječak je imao nešto manje od pet mjeseci…

Ono što je bilo vidljivo na mjestu događaja je da je putnički automobil prešao u lijevu traku i direktno se sudario sa kamionom koji je prevozio beton.

Na društvenim mrežama brojni prijatelji, rodbina i komšije opraštaju se od stradalih. U sjećanju ćete ostat vječno duše drage. Ne mogu da vjerujem da vas nema. Pamtit ću zauvijek svaki trenutak proveden s vama, pogotovo one u borovnicama. Ovo je tuga velika i jaka bol. Nek vam Allah dž.š. podari Džennet, a porodicama sabur – samo je jedna od poruka.